Lupaus

Tällä konstilla blogin kirjoittaja laihtui ensimmäisen viikon aikana kolme kiloa ja saman verran seuraavalla viikolla. Lähtöpaino reilut 95 kiloa. Näe nälkää ja laihdu!

14.9.2013

Päivä 1

Nyt loppuu lasagnen puputtaminen
Tarkoitus on siis pudottaa muutamia kiloja 95 kilon elopainosta 180 senttiä pitkältä keski-ikäiseltä mieheltä. Laihdutus on kuulemma kauhean hankalaa ja sitä pitää suunnitella huolella - näin minulle on kerrottu.

No ei kyllä pidä paikkaansa. Laihduttaminen onnistuu erittäin yksinkertaisesti kahta neuvoa noudattamalla; syö vähemmän kuin kulutat ja kärsi nälkää. Kyllä, et taatusti laihdu, jos sinulla on koko ajan kylläinen olo.


Omat keinoni, joita tässä blogissa aion esitellä muutamia aikoja, eivät perustu mihinkään erityisiin suosituksiin tai valmiisiin konsteihin. Kaikki on ihan itse keksittyä. Kokeile siis vapaasti - takaan, että tulet olemaan nälkäinen!


Päivänä yksi unohdat kaappiin rasvat, sokeriset jugurtit, leivät, jauhot, ryynit, perunat, pastat ja riisit. Ostat kaupasta 59 sentillä kappale muutamia rasvattomia rahkapurkkeja, banaaneja, säilykeananaksia omassa mehussaan sekä erilaisia soseita lastenruokahyllystä. Sieltä löytyy yleensä ainakin mangoa, kuningatarta ja päärynää yms yms.


Kotona sotket vaikka käsin, ellei mitään sopivaa aparaattia löydy siitä kahvinkeittimen alapuolella olevasta kaapista, yhteen paketin rahkaa, pienen purkillisen ananaksia sekä päärynä/persikkasosetta. Tee massasta mahdollisimman tasaista.

Sitten vain lusikoit tai juot sen sisuksiisi hitaan nautinnollisesti. Samalla voit halutessasi napata pari pikkukuppia kahvia, johon voit lorauttaa maitoa tai pikkulusikallisen sokeria, jos ne sellaisia tuntuvat vaativan.

Tämän siis teet aamusella. Puolen päivän jälkeen nautit yhden banaanin. Illansuussa teet samanlaisen rahkasydeemin, mutta tällä kertaa vaikka mangon kera. Päivän mittaan voit nauttia kraanavettä ihan niin paljon kuin sielu sietää.....

Joo, helvetillinen nälkä tulee olemaan, älä pelästy, kuuluu asiaan...

Muutaman päivän päästä päivän 2 ohjeistus.............

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti